ویژگی عسل طبیعی که باید بدانید!

همانطور که می دانید تنها منبع تولید عسل، زنبور عسل است و دیگر هیچ! از ویژگی های مهم عسل طبیعی توجه به ساکارز آن است، شما به راحتی می توانید طبیعی بودن عسل را در آزمایشگاه تست کنید و اگر ساکارز آن زیر 2 بود می توانید با اطمینان آن را مصرف کنید، در واقع ساکارز یک عسل طبیعی بایستی زیر 2 باشد و اگر بالای 5 باشد دیگر نمی توانید آن را عسل بدانید!

ل

ازم است بدانید: اکثر عسل هایی که شما در فروشگاههای مواد غذایی میبینید، از نوع عسل مصنوعی و تقلبی هستند چرا که توسط زنبور تولید نشده است. شاید به همین دلیل اکثر افراد برای خرید عسل طبیعی به طور مستقیم با زنبوردارها ارتباط برقرار می کنند. از ویژگی های عسل مصنوعی و تقلبی ترکیبات و فرمولاسیون آن است که به غیر از شهد گل، از ملاس، گلوکز، شربت قند، شکر مع، نشاسته و آرد تشکیل شده است که نشان می دهد عسل تقلبی است.

 

منبع : تشخیص عسل تقبلی


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

درسی 98 تبیان شعرهای علیرضا ناظمی جام هنر وبلاگ شخصی یونس ذکایی آشپز باشي سریال و فیلم کره ای رایگان فیزیوتراپی در منزل | قیمت فیزیوتراپی در منزل Leslie ونوس هنر